Folije

EasyPrint čelik

EasyPrint čelik

Ovaj materijal može zamijeniti tradicionalne tiskane medije
Proizvođač:SELOS
Kod proizvoda:11.700
Vrijeme isporuke
Vrijeme isporuke: Po narudžbi
Vaša cijena: 117,89 kn bez PDV-a
141,46 kn s PDV-om
:
seller_img
Trebate pomoć? Obratite se našem stručnjaku
Rolland Takács (HR)
Tel.: +421 901 901 707
E-mail: magnety@selos.sk

Odaberite varijantu:
NázevDostupnostCiena s DPV-omKupi
Debljina: 0.17 mm, Dizajn: biele pololesklé, Dimenzije: 1070 mm x 1 m
11.700
Po narudžbi 141,46 kn

Najnoviji metalni materijal koji se može izravno ispisati pomoću svih današnjih tehnologija širokog formata ispisa različitih boja za ispis. Ovaj materijal može zamijeniti tradicionalne medije za tisak (poput samoljepljivog vinila) u reklamnoj industriji. Za razliku od EasyPrint Mag, ovaj materijal zahtijeva da podloga bude magnetska folija. U tu svrhu idealno se koristi anizotropna magnetska folija debljine 0,52 mm.
 

Da bi ste installirali EasyPrint Steel:

Prednosti EasyPrint :

1. Jednostavna instalacija: instalacija velikih formata za povlačenje je jednostavna i nije potrebna posebna obuka ili posebni alati. EasyPrint filmovi ne ostavljaju mjehuriće i valove poput tradicionalnih samoljepljivih vinilnih filmova. Izravni digitalni ispis i brza instalacija štede vrijeme i rad.

2. Jednostavna zamjena: svatko može obaviti razmjenu prezentacija - to je tako jednostavno. Ovi se filmovi mogu zamijeniti i slojeviti jedan na drugi, a to traje samo nekoliko sekundi. Promjena prezentacije ne oštećuje stražnju ploču - većinu tradicionalnih samoljepljivih filmova nije moguće potpuno ukloniti.

3. Jednostavan ispis: folije su pogodne za razne tehnike tiska (izravni digitalni tisak, UV ispis), za razne vrste pisača i mastila (vodena baza, otapalo, eko otapalo, UV mastila), za razne unutarnje i vanjske primjene - različite vrste površinske obrade i različitih tinta

Dodati komentar:

...

Dodati reakciju na komentar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija