Folije

EasyPrint mag

EasyPrint mag

zahtijeva feromagnetsku podlogu
Proizvođač:SELOS
Kod proizvoda:11.600
Vrijeme isporuke
Vrijeme isporuke: Na skladištu
Vaša cijena: 155,62 kn bez PDV-a
186,74 kn s PDV-om
:
seller_img
Trebate pomoć? Obratite se našem stručnjaku
Rolland Takács (HR)
Tel.: +421 901 901 707
E-mail: magnety@selos.sk

Odaberite varijantu:
NázevDostupnostCiena s DPV-omKupi
Debljina: 0.19 mm, Dizajn: biele pololesklé, Dimenzije: 1070 mm x 1 m
11.600
Na skladištu 186,74 kn

- najnoviji je magnetski materijal koji se može izravno ispisati pomoću svih današnjih tehnologija širokog formata ispisa različitih boja za ispis. Ovaj materijal je širi, tanji i puno lakši od tradicionalnih magnetskih folija. Budući da se radi o magnetskoj foliji, instalacija EasyPrint Mag zahtijeva feromagnetsku podlogu (npr. Metalni zid).

 

Da bi ste instalirali folije EasyPrint Mag:

 

Prednosti EasyPrint:
1. Jednostavna instalacija: instalacije velikog formata je jednostavna i nije potrebna posebna obuka ili alati. EasyPrint filmovi ne ostavljaju mjehuriće i valove poput tradicionalnih samoljepljivih vinilnih filmova. Izravni digitalni ispis i brza instalacija štede vrijeme i rad.

 

2. Jednostavna zamjena: prezentacije mogu obavljati svi - to je tako jednostavno. Ovi se filmovi mogu zamijeniti i slojeviti jedan na drugi, a to traje samo nekoliko sekundi. Promjena prezentacije ne oštećuje stražnju ploču - većinu tradicionalnih samoljepljivih filmova nije moguće potpuno ukloniti.

3. Jednostavan ispis: folije su pogodne za razne tehnike tiska (izravni digitalni tisak, UV ispis), za razne vrste pisača i mastila (vodena baza, otapalo, eko otapalo, UV mastila), za razne unutarnje i vanjske primjene - različite vrste površinske obrade i različitih tinta. 

Proces magnetizacije:

Dodati komentar:

...

Dodati reakciju na komentar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija