Magnetski separatori

Bakker_new_logo.jpg

Željezo je jedan od najčešće korištenih materijala u industriji. S druge strane, metalne čestice su nepoželjne u gotovim proizvodima, poluproizvodima ili sirovinama - posebno u prehrambenoj, kemijskoj, plastičnoj, farmaceutskoj industriji, kao i u mnogim drugim područjima. Neželjene čestice željeza mogu ući u materijale koji će se obrađivati ​​na više načina. Drobljenje strugotine, matica i vijaka koji su bili oslobođeni vanjskim utjecajima, kovrče odvojene od željeznih sastavnih dijelova cjevovodnih sustava tijekom transporta samo su neki primjeri kako neželjeno željezo može biti prisutno u materijalima. Magnetski separatori i filteri uspješno se koriste za odvajanje nepoželjnih feromagnetskih čestica u krutih ili tekućih tvari.

Postoji nekoliko razloga za korištenje magnetskih separatora: zaštita vlastite tehnološke opreme male vrijednosti, zaštita potrošača, rizik od gubitka dobrog ugleda ili poštivanje zakonskih normi u području zaštite prava potrošača (HACCP, EHEDG itd.). Magnetski separatori mogu biti opremljeni feritnim, neodimijskim ili AlNiCo magnetima. Prikladno odabran sustav magnetskog odvajanja djeluje učinkovito, a da ne utječe nepovoljno na proizvodni proces.
 
Na ovoj stranici naći ćete pregled sustava za magnetsko odvajanje. Ako ne pronađete sustav koji odgovara vašim potrebama, pošaljite nam opis svog problema i mi ćemo vam pomoći pronaći odgovarajuće rješenje za magnetsko odvajanje. Molimo kontaktirajte nas za više informacija.

Primjeri primjene magnetskih separatora u praksi:

Filter_aplikacia.jpg magbox_aplikacia.jpg
Magnetski filter u proizvodnji čokolade MAGBOX u mljevenoj proizvodnji
   
magbox_aplikacia_2.jpg pasovy_aplikacia.jpg
MAGBOX u hranidbii i sjemenu Odvajač remena za obradu otpada
   
sklzovy_aplikacia_2.jpg
Trubkovy_magnet_aplikacia.jpg
Klizni separator u proizvodnji plastike
Cjevasti magnet u proizvodnji brašna
   
Bubnovy_aplikacia.jpg  
Bubnjački separator za rudarstvo  

 

Ovaj odjeljak detaljnije opisuje magnetske separatore koji se koriste u različitim područjima industrije. Ova kategorija podijeljena je u sljedeće potkategorije prema namjeni za koju su pojedini sustavi namijenjeni:
  • magnetski separatori za industriu
  • magnetski seraratori za prehrambenu i farmaceutsku industriju
  • separatori obojenih metala

 

 

 
 
Magnetski separatori
 
 
 
 
Odaberite iz ponude

Magnetski separatori

Sortirati proizvode prema: Uzlazno
Proizvođač: 
Prikazati na stranici:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija