Filteri
 
 

Magnetski filteri

Ova vrsta magnetskog separatora dizajnirana je za odvajanje metalnih magnetskih nečistoća iz struje tekućih smjesa koje lako teku. Konstrukcija je izrađena od nehrđajućeg čelika, magnetski dio može biti opremljen feritnim ili 4x jačim neodimijskim magnetima. Mogući metalni zagađivači zadržavaju se na površini kućišta od nehrđajućeg čelika u kojem je magnetska jezgra. Filteri se također proizvode u higijenskom dizajnu.

Filter se može koristiti i za pneumatski transport tekućina do 10 bara. Filter se može koristiti i za brzo postavljanje tekućih smjesa (čokolada, topljeni sir, itd.), Gdje je opremljen posebnim kućištem s magnetskim komponentama s dvostrukom školjkom. Krug tople vode može se spojiti na kućište kako bi se spriječio toplinski gubitak smjese tijekom postupka magnetskog odvajanja. Priključak filtra na postojeći cjevovod je standardni pomoću prirubnica, ali završetak se može u potpunosti prilagoditi potrebama kupca.

Magnetske filtere je vrlo lako očistiti. Tijekom prekida protoka materijala, tijelo separata uklanja se brzo-otpuštajućim spojnicama, magnetske jezgre se zatim uklanjaju iz nemagnetskih cijevi, a oba se dijela mogu bez napora očistiti.

U magnetskom odvajanju od tekućine postoje 3 osnovne vrste separatora:

  • magnetski filteri za cjevovodne transportne sistemi - do potrubí sa montujú pomocou prírub
  • magnetski filteri za spremnike - ubacuju se u spremnike s radnom tekućinom, potreban broj ovisi o kapacitetu spremnika
  • magneticki separatori piljevine - koristite kontinuirano čišćenje radne tekućine
 
 
 
 

Filteri

Sortirati proizvode prema: Uzlazno
Proizvođač: 
 
Magnetski transporter strugotini
AkcijaZaliha
od 14.137,20 kn

Magnetski separator piljevine MOP

Kontinuirano odvajanje tekućine.
14.876,40 kn
Magnetski filtar MFSR
AkcijaZaliha

Magnetski filtar MFSR

Odvajanje od spremnika s radnimi tekućinama.
od 119,66 kn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija