Rešetke, šipke i magboxi
 
 
 
 

Rešetke za odvajanje, šipke i magboxe

Rešetke za odvajanje i filtrirne šipke predstavljaju vrlo moćan sustav s izvrsnim omjerom kvaliteta i cijena. Koriste se za odvajanje finih feromagnetskih čestica od protoka velikih količina. Postavljaju se u postojeće cijevi, spremnike, žlijebove. Magnetske rešetke imaju širok spektar primjene u prehrambenoj, plastičnoj, kemijskoj, farmaceutskoj i poljoprivrednoj industriji.
 
Da bi se separatorima osigurala korozija i dobra mehanička otpornost, magnetski sustav je uvijek u kućištu od nehrđajućeg čelika (AISI 304). Ako su higijenski zahtjevi u okolišu pooštreni (prehrambena i farmaceutska industrija), ambalaža magnetskog sustava izrađena je od nehrđajućeg čelika 1.4404, čija je površina dodatno posebno obrađena (elektrolitički polirana).
 
Dimenzije i raspored magnetskog sustava temeljito se skaliraju tako da je odvajanje dovoljno učinkovito i ne začepljuje transportni sustav. Magnetske rešetke i šipke mogu se izrađivati ​​feritnim magnetskim sustavom (koristiti do maksimalne temperature od 150 ° C) ili jačim neodim magnetskim sustavom (do 90°C). Kvadratne magnetske rešetke mogu se opremiti ekstraktorom za pojednostavljenje čišćenja zarobljenih feromagnetskih nečistoća.

Magboxy su cjelovite jedinice za odvajanje čiji se magnetski sustav sastoji od odvajanja magnetskih rešetki ili filtarskih šipki, omogućujući izravnu ugradnju u cjevovod pomoću prirubnica. Mogu se napraviti ručnim ili automatskim čišćenjem.

 
 
 

Rešetke, šipke i magboxi

Sortirati proizvode prema: Uzlazno
Proizvođač: 
Prikazati na stranici:
 
Magnetske šipke za sakupljanje
AkcijaZaliha

Magnetske šipke za sakupljanje

alati za skupljanje malog feromagnetskog otpada
od 425,04 kn
Filtrirne šipke, neodim
AkcijaZaliha
od 951,72 kn
od 323,40 kn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija